Украинец с първа награда в конкурс на Prestigio


Първо място в международния конкурс за карикатури на тема “Следвай забавния път”, организиран от Prestigio Technologies Ltd., спечели Игор Конденко от Украйна. Журито го отличи за неговата карикатура “Лабиринтът”.

Художникът предлага на вниманието на публиката забавна карикатура, заимствана от гръцката митология на тема Лабиринтът на Минотавъра. Участникът получава голямата награда от $1000.
Второто място спечели Пол Леурс от Люксембург за неговото творение “Приближаващи се светлини”. Пол ще получи GPS навигатор Prestigio GeoVison 430 и парична награда от $400.
Трети е Ищван Келемен от Унгария с “Лична навигация”. Той е награден с Prestigio GeoVison 350 и $200.
Специалната награда от публиката бе определена чрез гласуване, провело се на сайта на Prestigio. Най-много гласове, 35, получи Олга Кузнецова от Украйна за нейната карикатура “Коли”. Тя ще получи GPS Bluetooth приемник Prestigio и парична награда от $100.
С това Prestigio закрива 3-тия Международен конкурс за карикатури, който беше посветен на артистичната визия и забавните моменти по време на път, в съчетание с модерния начин на живот.
Конкурсът беше отворен, като в него можеха да участват както професионалисти, така и аматьори независимо от възраст и опит. Единственото условие беше да присъства марката Prestigio в карикатурата. В състезанието се включиха 300 предложения от 35 страни.
Следващото състезание е вече на път. В края на април ще бъде обявена и темата на конкурса по фотография.

по темата: „Украинец с първа награда в конкурс на Prestigio”

добавете коментар...

  1. TechNews.bg

    http://art.prestigio.com/ – в края на април ще обяват конкурса

  2. мани

    Аз се интересувам от конкурса по фотография, но на линка който сте дали няма обявен такъв. Може ли информация.

Коментар