Флашки ментета заливат пазара у нас?

По българските аукциони е пълно с флашки ментета. Същото важи и за чуждите онлайн магазини, предупреди читател на TechNews.bg.

„Наскоро купих една 8G флашка и изгорях. Повреждат файловете”, алармира потребителят.

Ето какво споделя и един почтен продавач, от който е купена флашката: “Уж я купих за 4GB, но след като получих няколко броя, реших да ги проверя една по една и разбрах, че са флашки полументе”.

Флашката може да записва всякакъв вид файлове до 2GB, но след това каквото и да се качи на нея, примерно филми или MP3-ки, файловете се повреждат, обяснява той.

В момента много хора купуват от същите флашове и не знаят, че ги лъжат, заяви още пожелалият анонимност потребител.

Коментари по темата: „Флашки ментета заливат пазара у нас?”

добавете коментар...

  1. Иван

    Подвизават се в сайтовете за обяви няколко мошеника с по няколко профила, които лъжат хората колко хубави им били китайските боклуци които продават. Внасят ментета на усилватели за wifi рутери, репитери, repeater wi-fi от Китай където струват по 4-5 долара на едро. Нямат марка и модел защото са ментета и не стават за нищо. Сами се досещате че за толкова пари няма как да се направи нещо качествено. ******************

  2. kill_u

    И на fat32 да беше я форматирал пак щеше да срещне ограничението за 4.1 ГБ. НО естествено че не може да се запише над 2 ГБ на fat система

  3. 69

    А този търговец да си беше направил труд да форматира флашката на FAT32 или нещо друго? 🙂

  4. !!! i love you

    so much

Коментар