Супер здрав Cat S50 излиза на пазара у нас

Cat S50 предлага характеристики за устойчивост, достойни за военно оборудване

Cat S50 предлага характеристики за устойчивост, достойни за военно оборудване

Виваком ще пусне в края на тази седмица нов модел от серията ултра-здрави и устойчиви устройства с марката Cat. Дългоочакваният Cat S50 е разработен специално за любители на екстремния начин на живот и силните преживявания.

Телефонът предлага характеристики за устойчивост, достойни за истинско военно оборудване. Така например, 4,7-инчовият HD IPS дисплей е защитен от подсиленото покритие Gorilla Glass 3. Моделът е готов за работа при най-неблагоприятните природни условия – влага, прах, дъжд, силна вибрация.

Cat S50 покрива военен стандарт, обозначен с клас MIL SPEC 810G, както и IP67 сертификат за водо- и прахоустойчивост. В допълнение към това, устройството е устойчиво дори на сол и силни температурни разлики, което го прави на практика неподвластен на външни влияния.

Cat S50 е готов за работа при най-неблагоприятните природни условия – влага, прах, дъжд, силна вибрация

Cat S50 може да работи при най-неблагоприятни природни условия – влага, прах, дъжд, силна вибрация

Смартфонът стъпва на четириядрен процесор с тактова честота 1,2GHz, допълнен с 2GB RAM. Работи под управление на операционна система Android OS 4.4 (KitKat). Предвидена е 8MP камера с LED светкавица и възможност за HD видео запис.

Моделът, който е с удобен за работа тъчскрийн, се отличава с нетрадиционна осмоъгълна форма, постигната чрез скосяване на четирите ъгъла на устройството, която му придава модернистично-боен вид.

Виваком препоръчва ултра-здравия Cat S50 в комбинация с тарифен план Net&Call XXL на изплащане за 28,90 лв. на месец при двугодишен договор. Топ тарифният план на оператора с включени 2000 минути за разговори и 10GB трафик за мобилен интернет се предлага в момента с отстъпка от 70% за целия срок на двугодишен договор – за 29,99 лв. на месец вместо 99,99 лв.

Коментар