Слушалките Microlab отново на българския пазар

Microlab T1 изолират околните звуци и възпроизвеждат звук с високо качество

Microlab T1 изолират околните звуци и възпроизвеждат звук с високо качество

След временно прекъсване слушалките на Microlab отново присъстват сред ИТ аксесоарите у нас. Новината идва от фирма Виртуална зона, официален вносител за България на реномирания производител на аудио-периферия.

Българската компания предлага широка гама продукти на Microlab – от популярната комбинация „слушалки с микрофон” до безжичните модели, особено подходящи за използване със смартфони и таблети с Bluetooth свързаност.

Един от интересните модели, дебютирали тази година, е Microlab T1 – безжични слушалки с Bluetooth 4.0 комуникация. Устройството позволява работа с мобилна джаджа или компютър на разстояние до 10 м, практически без ограничения в рамките на апартамента.

Слушалките Microlab T1 се предлагат в различни цветове: черен, бял, син, лимонено-жълт и розов

Слушалките Microlab T1 се предлагат в различни цветове: черен, бял, син, лимонено-жълт и розов

Сериозно внимание е отделено на удобството при използване – слушалките не упражняват силен натиск и могат да остават на главата продължително без досадния ефект от затопляне на ушите. Microlab T1 изолират околните звуци и възпроизвеждат звук с високо качество.

Ергономичната конструкция е характерна за всички модели слушалки на Microlab. Много от тях могат да се сгъват и лесно да се носят в джоба или раницата, а наушниците могат да се завъртат в положение за най-удобно слушане.

Microlab T1 се предлагат в различни цветове: черен, бял, син, лимонено-жълт, розов. Вградената батерия издържа над 10 часа активно използване. Един брой Microlab T1 струва 79 лв., по информация от сайта на Виртуална зона.

Коментари по темата: „Слушалките Microlab отново на българския пазар”

добавете коментар...

  1. Anonymous

    Това, да вземеш съвета на момчето от магазина (или да го оставиш), да не би и то да е казано на китайско-американо-английски…

  2. Истински потребител

    само да кажа от 7-8 години имам техни тонколони адски съм доволен, много се радвам че взех съвета на момчето в магазина 🙂

  3. Драгомир

    Тази Microlab е някаква много странна китайско-САЩ-ка компания. Това пише в Wikipedia. Ни рак ни щука…

Коментар