Два телефона за 99 лева с новата SIMпатична промоция на vivatel

Специална великденска оферта на vivatel дава възможност на клиентите да закупят два телефона Samsung и абонаментен план SIMпатия на обща стойност 99.00 лв. с ДДС. Великденското предложение на мобилния оператор е в сила при активиране на пакет SIMпатия с минимална продължителност на договора две години.
Промоцията стартира от утре и продължава до 31 май 2008 г. Само в този период, всички желаещи могат да закупят Samsung C170 и C450 на специалната великденска цена.
Актуалната оферта на абонаментния план SIMпатия включва две SIM карти срещу месечната такса от 15 лева с ДДС. Притежателите на двете карти говорят абсолютно безплатно помежду си и могат да ползват 50 минути за разговори в мрежата на vivatel и фиксирани национални оператори. След изчерпването на включените минути, разговорите към всички национални мрежи се таксуват по 39 стотинки на минута, а SMS-ите по 14 стотинки на съобщение с ДДС.
“Абонаментният план SIMпатия предоставя преференциални цени и добри условия на всички, които искат да общуват свободно помежду си. Това, което прави офертата неустоима е възможността да се закупят 2 броя мобилни телефони на специална цена, с красив и модерен дизайн, подходящи съответно за мъж и жена”, заяви Любов Кирилова, директор „Продажби за домашни клиенти” в БТК ГРУП.
Повече информация за актуалните предложения от vivatel може да бъде получена от Центъра за обслужване на клиенти на номер 087 123, на уебсайт www.vivatel.bg или в магазините на БТК, Jeff, call me, Global net solutions, FONBOX и 2be.

Коментар