еMag.bg: Продаваме по 20 продукта в секунда

eMag.bg твърди, че за три часа е продавал 70 000 продукта

eMag.bg твърди, че за три часа е продавал 70 000 продукта

100 000 посетители са били регистрирани за старта на кампанията Black Friday в онлайн магазина eMag.bg тази сутрин, съобщиха от търговеца.

Само в първите 10 минути на кампанията българските потребители са направили 12 000 поръчки, като на секунда са се продавали по 20 продукта.

В рамките на час поръчаните стоки достигат 40 000, а три часа след началото вече са закупени 70 000 продукта на стойност 6 300 000 лв.

Също така до момента има продадени 6000 смартфона, 6000 таблета, 11 300 домашни електроуреди, 2300 детски продукта, сочи статистиката на онлайн магазина.

Тази година търговецът предлага намаления на голямо разнообразие от продукти – не само на традиционната електроника, но и в развиващи се категории – книги, PetShop, играчки, бебешки продукти, спорт, козметика и офис консумативи.

Кампанията „Черния петък” ще продължи до 23:59 ч. днес.

Коментари по темата: „еMag.bg: Продаваме по 20 продукта в секунда”

добавете коментар...

 1. Анонимен

  Владимир, румънсктие им колеги си направика петъка миналата седмица, не ги знам вече в другата държава дали е днес или също е бил миналия

 2. Anonymous

  Както всички други техни реклами… чиста лъжа. Само се чудя кога ще ги погнат и тях за фалшиви слогани и реклами както направиха с Карфур и Кауфланд.

 3. Владимир

  Повечето от вече продадените стоки са на склад извън страната, защото тази кампания се провежда и в Румъния и Унгария и след като приключи след 00.00 ч. и се обработят поръчките ще се изпратят до получателите с няколко дена забавяне, така че информацията е напълно коректна – всички евтини стоки са изчерпани.
  Но неразбираема е за мен логиката на тези лица, който определят размера на отстъпките и промоционалните стоки – според мен следва да се промотират всички стоки, които преди време са били в промоция, но не са закупени и са залежали, а сега не са в промоция, т.е. този ден трябва да е промоционален за всички стоки били в промоция и хората които са пропуснали предишната им промоция сега да се възползват – на принципа “Последен шанс”

 4. Анонимен

  И аз щях това да кажа, данните са им от блоха на емаг, но днес само за това ли пишат

 5. аман

  Даже по 50!!! По 500!! Вие нямате толкова бройки бе! Колко ви платиха за тази публикация??!!

Коментар