Поликомп стана дистрибутор на BenQ за България

Поликомп е новият дистрибутор за България на продукти с марката BenQ, съобщиха от компанията. Партньорството обхваща течнокристални монитори, цифрови проектори и преносими компютри BenQ, които ИТ дистрибуторът ще предлага на дилърите у нас.
Гамата от LCD монитори на BenQ включва модели както за традиционни задачи от рода на показване на документи и онлайн съдържание, така и за специализирани приложения – графичен дизайн и игри.
Проекторите на BenQ, който е един от първите производители на DLP устройства, покриват нуждите за делови презентации и домашно забавление, като предлагат допълнителни мултимедийни възможности, полезни функции и ергономичен дизайн.
При преносимите компютри BenQ залага на моделите Joybook, които идват с диапазон от възможности за свързване и вградени мултимедийни функции, като компанията акцентира силно върху дизайна и дисплейната технология.
“Партньорите на Поликомп ще могат да разчитат на разнообразни складови наличности, редовни доставки, конкурентни цени, кредитни линии, специални маркетингови програми, актуална ценова и продуктова информация и логистична подкрепа”, посочиха от българския ИТ дистрибутор.

Коментар