Xerox вдига качеството на цветния лазерен печат

Компанията Xerox въвежда у нас нов цветен лазерен принтер Phaser 6125N, който заменя досегашния модел Phaser 6110N. Принтерът е мрежов и е разработен за работа в малки работни групи.
Phaser 6125N се отличава с характеристики като лесна експлоатация, висока скорост на печат, както в монохромен, така и в цветен режим, безшумна работа и компактни размери, поясни Зинаида Алмазова, продуктов мениджър в  Xerox България. 
Новото устройство печата до 16 монохромни страници в минута и 12 цветни, а максималният му месечен обем е 40 000 страници. Фотографското качество на изображението е постигнато чрез резолюция от 600x600dpi x 4bit – което осигурява 16 различни нюанса на цвета за всеки пиксел. Допълнителна гаранция за прецизността на цветовете е възможността за настройки по Pantone.
В допълнение, новото устройство на Xerox използва EAHGтонер, който използва еднакви малки частици, благодарение на които се създава по-детайлно и ясно изображение.Такъв тип тонер вече се прилага в мощните производствени преси на компанията.
Phaser 6125N е оборудван с функцията Printing Scout, която пести време, като  предварително уведомява потребителя за недостиг на тонер, липса на хартия и други.
Принтерът се доставя с инсталирани тонер касети, така че е готов за работа веднага щом бъде изваден от кутията. Нивото на шум по време на печатане е 51.6 dB(A), което прави Phaser 6125N един от най-безшумните цветни принтери на пазара.

Коментар