Макс пусна LTE услуги в Бургас и Пловдив

Питър Ковел подчерта, че Макс е постигнал целта си за 50% покритие на градското население с LTE до края на 2014 г.

Питър Ковел подчерта, че Макс е постигнал целта си за 50% покритие на градското население с LTE до края на 2014 г.

Телеком операторът Макс вече предлага 4G LTE мобилен интернет в Бургас и Пловдив, като спази обещанието си да покрие 50% от градското население у нас до края на 2014 г.

Макс вече има 4G LTE покритие в София, Стара Загора, Русе, Сливен, Банско, Плевен, Варна, Бургас и Пловдив, уточниха от оператора.

Потребителите от Бургас и Пловдив ще избират от разнообразни абонаментни планове, осигуряващи мобилен интернет със скорост на сваляне до 75 Mbps.

„Стартът на 4G LTE в Бургас и Пловдив ще осигури на хората от тези градове достъп до най-съвременна мобилна технология”, коментира изпълнителният директор на Макс – Питър Ковел, като подчерта, че операторът е постигнал целта си за 50% покритие на градското население до края на 2014 г.

Търговската 4G LTE мрежа на Макс стартира през май месец тази година. Високоскоростните мобилни услуги могат да бъдат заявени на място, на уебсайта на компанията или по телефона.

Коментари по темата: „Макс пусна LTE услуги в Бургас и Пловдив”

добавете коментар...

  1. Жоро

    т’ва чудо върви нормално само в центъра на София и на плажа…на останалите места, където има обхват, си е чиста проба мазохизъм да се ползва 🙂

  2. Rado

    P.S. Не само MAX предлага тази услуга и Булсатком навлязоха и ще ги изпреварят.

    MAX са смешковци като теб 🙂 ето това вече е спам

  3. Rado

    А (БЕ) селянин ние нали точно за това пишем,че няма смисъл да се предлагат там където има оптики и кабели,а да помислят където все още хората са с мобилни флашки там да се замислят да покриват.

    Вие вашето село на БЕ като си говорите не се излагай тук.

  4. LTE_4G

    А бе вие не разбирате или просто спамите. Това е LTE 4G мобилен интернет, какво ми говорите за кабели и оптика. Единствени засега Макс предлагат такава услуга за мобилен достъп

  5. Rado

    За тези не съществуват хората от по-малките населени места и това им е грешката,незнам какви са хората които дават съвети къде и кога да изграждат услугата но явно са доста некомпетентни.Кой нормален човек в големия град ще иска да им ползва услугите при положение,че има кабел или оптика която достига до 150МБ скорост на много по-ниска цена?за сега си остава Виваком номер1 понеже имат навсякъде 3G и докато тези си помислят да изградят за въпросните малки градчета и села виж Виваком ги изпреварил и отново монополист.50% от населението засремете се направете си сметка от тези 50% колко абонати имате.

    Смешни сте!

  6. ss

    И каква е ползата да покриват градското население при положение,че това население и така има безброй алтернативи за интернет достъп,кога ще обърнат внимание на по малките населени места където хората имат по малко алтернативи

Коментар