Приложение симулира управление на камиони

Симулаторът Trucksimulator въвежда играчите в близка до реалната среда

Симулаторът TruckSimulator въвежда играчите в близка до реалната среда

Ново мобилно приложение TruckSimulator, създадено от Renault Trucks, позволява на всеки да управлява камион в ситуации, много близки до реалните. Симулативната игра дава възможност на потребителите да застанат зад волана на различните камиони на Renault Trucks – гама Т, С, К или D, като така избират между шофиране на дълги разстояния, товарителни дейности или дистрибуция и зареждане на обекти в градска среда.

Пред играчите има няколко опции – на първо място те трябва да изберат средата, в която ще шофират камиона и така ще определят как ще се развие действието след това. Ако изберат „Превоз на дълги разстояния” (Long Distance), тяхната цел ще бъде да преминат трасето за най-кратко време, но и с най-нисък разход на гориво, каквато е и задачата на голяма част от водачите в реалния живот.

Ако се спрат на „Тежки строителни задачи” (Heavy Construction/Construction), играчите ще трябва да се справят с предизвикателството да запазят товара си на борда за определеното време. Избралите „Дистрибуция” (Distribution) ще имат за цел да доставят пратките отново за време, но като спазват всички ограничения, валидни за градската среда и най-вече тези по отношение на скоростта.

TruckSimulator предлага още персонализиране на превозното средство, избор на цветове, както и съревнование с други играчи. Приложението е безплатно и може да бъде свалено от Аpp Store и Google Play.

Даунлоуд: TruckSimulator за Android, TruckSimulator за iOS

Коментар