Най-сексапилният мъж се превъплъщава в хакер

Крис Хемсуърт се впуска в шеметно приключение, за да предотврати следващия 11 септември, този път в киберпространството

Крис Хемсуърт се впуска в шеметно приключение, за да предотврати следващия 11 септември, този път в киберпространството

Крис Хемсуърт, най-сексапилният мъж според списание People, става „хакер” от 16 януари в кината. В трилъра „Хакер” той се впуска в шеметно приключение, за да предотврати следващия 11 септември, съобщи Форум Филм България.

Този път обаче атаката ще бъде в кибер пространството, което се е превърнало в неделима част от живота на хората по цял свят. А в момента, в който те се включат в мрежата, изгубват контрола върху информацията, която споделят, и сигурността на данните.

Феновете на Крис Хемсуърт ще видят своя любимец в ролята на хакер в кината от 16 януари

Феновете на Крис Хемсуърт ще видят своя любимец в ролята на хакер в кината от 16 януари

Кибер пространството прави хората уязвими към всякакви атаки. Точно такава атака се подготвя от невидим враг. Само един човек е способен да го спре – Никълъс Хатауей – хакер и гениален програмист, осъден на 15 години затвор. В ролята ще видим най-сексапилния мъж през 2014 г. – Крис Хемсуърт.

Трилърът „Хакер” е дело на Майкъл Ман („Вътрешен човек”, „Жега”) и залага на един от един от най-големите страхове на човечеството в модерния свят – сигурността им в кибер пространството. За мащабността на атаката във виртуалното пространство свидетелстват две сравнения още в трейлъра на филма – атаката над Пърл Харбър през Втората световна война и над Световния търговски център на 11 септември.

Коментари по темата: „Най-сексапилният мъж се превъплъщава в хакер”

добавете коментар...

  1. до ванко хакер

    аз предлагам американците да спрат да правят каквото и да е и да изчакаме нещо от ванко хакера….. , но пък може би ще си останем само с чакането , защото неговия потенциал е само да драска негативни мнения и явно за друго не става…

  2. Алекс

    (спойлер) Щом кибер атаката се сравнява с тези над Пърл Харбър през Втората световна война и над Световния търговски център на 11 септември – това ознчава, че невидимият враг са тези, които управляват САЩ. (спойлер)

  3. Ванко хакер

    Сексапилните мъжаги са фитнес маниаци, манекени, метросексуали …. и всичко много ама много далеч от ИТ технологии, интелектуалната им мозъчна дейност е до минимум сведена до следните неща да изглеждат добре, фитнес, колкото се може повече жени да изкучат и с това се изчерпва … за друго нещо няма нито време нито умствен потенциал.

    Поредния екшън с промивка на мозъци – повърхностен сюжет и демо на разбрани и недоразбрани технологии с разни манекенчовци. Пак само Америка спасява света. Ще пуснат сцени със секси маймуни хакири тракащи безсмислици на компютри – ще има и бум бам някой сцени с взривове, автомобили, некви мадами и мажаги и това е. Светът е спасен. Понятието хакер е опозорено та и те така. Хората се кефят да си плащат и гледат елементарни и плоски филмчета.

Коментар