Остават 3 седмици до крайния срок за регистрация за конкурса „Наградите на БАИТ 2014”

bait_awardsДо този момент са направени 32 регистрации в 10 категории – Образователна награда, Бизнес иновативност, Корпоративна и социална отговорност, StartUp, Мобилни решения, Общинска администрация, Държавна администрация, е-Business, Журналистически принос и Специална награда – http://bait-awards.bg/Participants/

Регистрацията ще бъде отворена до 24.00 ч. на 12 януари 2015 г. включително на http://bait-awards.bg/pages/Registration/. Регистрацията е безплатна. Конкурсът е отворен за всички компании от ИКТ бранша, които работят у нас и са регистриране, съгласно българското търговски право.

Тази година има два нови момента – добавя се нова категория за „Развлекателен софтуер”, заради бързото развитие на този пазарен сегмент и изключително успешното представяне на българските компании на световния пазар.

Вторият момент е, че конкурсът ще се проведе в рамките на европейския проект Watify, чийто изпълнител за България е БАИТ. Това е проект за насърчаване на дигиталното предприемачество и създаването на е-менторинг екосистема. По-голямата част от наградите отличават и чрез това насърчават дигиталното предприемачество у нас.

Това четвърто издание ще определи носителите на 12-те награди в следните категории: Образователна награда, Журналистическа награда /печатни медии, радио и телевизия, интернет издания, блогъри/, Студентска награда, Публична администрация /държавна и общинска/, Бизнес иновативност, Корпоративна и социална отговорност, STARTUP компания, E-business, Мобилни решения, Развлекателен софтуер и Специална награда за значим принос.

И в това издание на конкурса, към статуетките и грамотите в отделните категории, ще има и паричните награди. Те са под формата на ваучери, срещу чиято стойност победителите в конкурса имат възможност да закупят стоки или услуги от компании, членове на БАИТ.

Как са протекли предишните три издания на конкурса и кои са победителите в отделните категории по години може да се види на http://bait-awards.bg/Archive/

Регистрационната форма, регламентът на конкурса и предложенията за спонсорите са публикувани на сайта на наградите www.bait-awards.bg .

Наградите ще бъдат връчени на официална церемония на 05.02.2015 г.

Конкурсът и церемонията за връчване на „Наградите на БАИТ” за 2014 г. се провеждат с подкрепата на:

Златен спонсор: Иновент

Сребърни спонсори: SAP Labs България, Майкрософт и Леново

Бронзови спонсори: Солитрон България и Кантек

В партньорството с: БНТ, БНР, БТА, IDG.bg, Computerworld, Computer, Teacher.bg, TechNews.bg, Diploma.bg, Digital Europe, Национален център за безопасен интернет, Изпълнителна агенция за насърчаване на малките и средните предприятия, Националното сдружение на общините в Република България, LauncHub, Eleven, StartUP, Start it Smart, b2b Media и Предприемач.