MP3 мъник пленява със секси излъчване

Корейската компания GDIS произведе секси mp3 плейър, наречен “Floral Titi”. Устройството е създадено с идеята да стане конкурент на iPod Shuffle. Името си музикалната машинка носи заради алармата, която казва “Titi”.

Музикалната джаджа се закача с щипка за всякаква повърхност – дреха, чанта, и др. и тежи едва 10 грама. Миниатюрното устройство се предлага в девет цветови вариации с металиков оттенък – ягода, мока, морков, вода, сладко розово, ванилия, лавандула, мента и ледено синьо.
Устройството има мощен софтуер за синхронизация – TiSync, който позволява лесно визуализиране на файловете в компютър. Поддържа MP3/WMA и други музикални формати.
Макар да няма LCD екран, мъникът се предлага на доста приемливи цени — $40 за 1GB и $55 за 2GB. Всеки mp3 разполага с вградена вътрешна памет от 1 или 2GB и има до 8 часа време за възпроизвеждане на музикални файлове. Батерията му е литиево-йонна.
Пакетът включва Windows 98SE инсталационно Mini-CD и кабелна USB зареждачка. За момента обаче мини-плейърът е наличен само в Корея, като не е ясно кога може да се появи на пазарите в САЩ и Европа.
Сред другите ниши, в които корейската компания GDIS рационално се е прицелила, е HDD. Стилният външен харддиск Spica е създаден специално за жени. Устройството предлага до 300GB капацитет за съхранение, бърза скорост за прехвърляне на данни и ултра-преносимост. Възможността за пренос на огромни обеми от данни е осигурена от USB 2.0 интерфейс, който предлага скорост от до 480 Mbit/за секунда.
Най-доброто е, че Floral Spica не изисква допълнителен източник на енергия като батерии или AC адаптер например, защото необходимото захранване се осигурява от през USB кабел. Spica Art е съвместим с преносими и настолни компютри, PC/Mac/Linux, така че споделянето на файлове посредством крос-платформи е безпроблемно.

по темата: „MP3 мъник пленява със секси излъчване”

добавете коментар...

  1. rt

    Рекламата е трепач, но дизайна така евтинее, че остава само надеждата за писмено сравнение с шафъла.

Коментар