Philips спечели 27 награди в 7 категории на престижното iF design изложение

Philips спечели 27 награди в 7 категории на форума iF, който се смята за едно от най-престижните изложения за продуктов дизайн в света.Тези награди са доказателство, че поставянето на човека в центъра на вселената на Philips води до едно по-дълбоко разбиране за хората, обществото, бизнеса и технологиите. Екипът на Philips се стреми да прилага този човекоцентричен подход във всеки нов продукт, във всеки един сектор – Лайфстайл, Грижа за здравето и Осветление.
Някои от победителите:
Aurea 42PFL9900D демонстрира бъдещето на телевизията като завладява пространството с цветове, които създават едно ново усещане за пълноценно домашно забавление.
GoGear Digital Audio Video Player SA9345 позволява на потребителя да се наслаждава на уникално мултимедийно изживяване – видео, музика, снимки.
Иновативните слушалки SHN7500 са единствените, които са проектирани съобразно ушната мида. Освен това те притежават контролен панел, чрез който може да изолирате до 80% от обкръжаващия шум, което прави използването им незаменимо във влакове, самолети и автобуси.
За наградите iF
От 1953 година наградите iF са символ на върховно постижение в продуктовия дизайн. Призът iFсе радва на престиж и значимост, които излизат далеч извън рамките на дизайнерското общество. Журито се състои от специалисти от повече от 20 страни. Това са представители, както на дизайна, така и на чистото предприемачество. Те са призвани да изберат най-добрите измежду 2000 продукта от 30 държави.

Коментар