Galaxy A5, A3 – ултратънки, със селфи акцент

Смартфоните Galaxy A5 и A3 са насочени към младите потребители, които искат бързо селфи и споделяне в социалните мрежи

Смартфоните Galaxy A5 и A3 са насочени към младите потребители, които искат бързо селфи и споделяне в социалните мрежи

Samsung пуска на пазара у нас два нови смартфона, с най-доброто селфи от компанията. Ултратънките модели Galaxy A5 и Galaxy A3 са оптимизирани за работа в социални мрежи и ще се предлагат от трите мобилни оператора.

A5 и A3 идват с модерен дизайн и съвременни функции за социални мрежи. Налични в различни цветове и размери, двете устройства са насочени към младежката аудитория, на която дават лесна възможност да улавя важните моменти, да се свързва в социалните медии и да споделя своето ежедневие.

„Запалените селфи маниаци ще получат устройство, което ще задоволи и най-големите им изисквания”, заяви Георги Бонев, продуктов мениджър в отдел „Мобилни устройства” на Samsung България.

Galaxy A5 и А3 са най-тънките смартфони на Samsung до момента, с изцяло метален монолитен дизайн

Galaxy A5 и А3 са най-тънките смартфони на Samsung до момента, с изцяло метален монолитен дизайн

Двата смартфона се отличават с подобрена 5-мегапикселова предна камера за лесно селфи. Иновативните фото функции като Wide Selfie, Palm Selfie, Animated GIF, Beauty Face и Rear-cam Selfie позволяват заснемане на атрактивни селфита с висока резолюция, като автоматично откриват и се фокусират върху лицето на човека. Потребителите могат също така лесно да споделят снимки и видеоклипове в социалните мрежи.

Galaxy A5 и А3 са най-тънките смартфони на Samsung до момента, с изцяло метален монолитен дизайн и дебелина съответно 6,7 и 6,9 мм. У нас двете устройства ще се предлагат в цветове перлено бяло, плътно черно, платинено сребърно и златно.

Смартфоните са оборудвани със Super AMOLED дисплей и технология Adaptive Display за по-ясни изображения с дълбок контраст и по-добри ъгли на видимост в почти всякаква среда, дори и при ярка слънчева светлина.

Galaxy A5 и А3 разчитат на процесор Quad Core 1,2 GHz. Предвидени са редица допълнителни функции като Ultra-Power Saving Mode, Private Mode и Multiscreen, както и регулируем звук, който се регулира интелигентно в зависимост от заобикалящата среда.

Моделът A5, в частност, има 5-инчов екран, 2GB RAM и 16GB вътрешна памет (която може да се разширява с micro SD карти с капацитет до 64GB), поддържа 3G, 4G и Wi-Fi, а основната задна камера има резолюция 13MP.

Двата смартфона ще бъдат налични в магазините на трите мобилни оператора и големите вериги за битова електроника в близките дни. Цените на устройствата не бяха обявени от компанията.

Коментари по темата: „Galaxy A5, A3 – ултратънки, със селфи акцент”

добавете коментар...

  1. :P

    И сега едни 900 1000 лв и всичко е наред 🙂

  2. :)

    Още от същото …

Коментар