Близу добавя ТВ канали и „отложен старт”

Новата функция „Отложен старт” позволява да се гледа програмата на даден ТВ канал с 1 час назад

Новата функция „Отложен старт” позволява да се гледа програмата на даден ТВ канал с 1 час назад

Кабелният оператор Близу (Blizoo) ще обнови основните си ТВ пакети от края на януари с повече стандартни и HD канали. Потребителите ще могат да гледат до над 170 цифрови програми, вкл. 33 в HD формат, както и най-популярните ТВ канали с 1 час назад с функцията „Отложен старт”.

Ново предложение е бюджетният ТВ пакет „Мини” с над 50 цифрови канала за 9,99 лв./месец за целия период на договора. Същевременно каналите в „Смарт” пакета стават от 80 на 100 на цена от 15,99 лв/м., а в „Екстра” пакета – от 130 до 140+ канала, вкл. 11 HD, за 19,99 лв/м.

Близу предлага и Премиум пакет с над 150 канала, от които 21 в HD формат, а топ пакетът на оператора идва с над 170 канала, от които 33 HD, както и HBO Max и HBO GO за целия договорен период.

Още една нова услуга е функцията „Отложен старт”, която позволява да се гледа програмата на даден ТВ канал с 1 час назад – например футболни мачове, интересни филми или публицистични предавания. Услугата ще бъде безплатна, а наличните канали с „отложен старт” са БНТ HD+1, BNT+1, bTV+1, nova+1, bTV Comedy+1, TV7+1 и Diema Family+1.

Коментари по темата: „Близу добавя ТВ канали и „отложен старт””

добавете коментар...

  1. Благо

    Аз си ги ползвам от години и досега съм имал само 2 пъти проблеми – единият път заради мен, че си смених модема сам и даде грешно IP, а вторият заради пират под мен. Винаги бърза работа, добра услуга и малко пари.

    За тези, които смятат, че работя там – не е така. Просто ми писна да гледам само негативни коментари! 🙂

  2. :)

    Аз ползвам услугите на Близу от самото начало и поне за мен, няма на пазара такъв доставчик цена/качество. Имам точно това което искам да имам като телевизия и интернет на по-малко пари отколкото който и да е друг предлага. Проблем с телевизията съм имал 1-2пъти за по няколко часа, което е нормално за 3-4 години, проблем с интернета не съм имал 🙂
    И всичко това без да ми слагат антенка на балкона, която да си чистя от сняг за да ми дойде сигнала, без да настройвам същата антенка понеже сигнала бил 56%, без досадни втори дистанционни, без да пълня гушата на дебелян пеевски във виваком и т.н. 🙂

  3. Баба

    Ей няма угодия на племето. Хората дават евтина услуга с що-годе качество – за 10-20 лева гледаш на воля и сърфиш в мрежата. И все мърморковци, все недоволни, все претенциозни. Осъзнайте се!

  4. гууд

    Мисля,че беше крайно време да пуснат този евтин пакет за пенсионерите

  5. Влад

    Дано няма много наивници да им се вържат на тия. Аз сега се откачих от тях. Ама мнооого трудно…

  6. шоп

    Ммммм, ми добре дошли в клуба на близуто. Щото нетът им е отдавна с “отложен старт”

  7. Жоро

    ебати злетата…добре, че отдавна се отървах от тях 🙂

  8. Георги

    Звучи ми като реклама от типа “И близу вече откриха че водата може да бъде и топла”
    Голям смях, голяма екстра, направо едва се сдържам да не им отида до офиса.

Коментар