Нова възможност за стартъпите в Европа

Програмата Start Path Europe е уникална с това, че е съсредоточена върху индивидуалните потребности на всеки стартъп

Програмата Start Path Europe е уникална с това, че е съсредоточена върху индивидуалните потребности на всеки стартъп

Картовият оператор MasterCard дава възможност на иновативни стартъпи от цяла Европа да се включат в предстоящото издание на Start Path Europe. Програмата подкрепя стартъпите в разширяване на техния бизнес и преодоляване на ключови предизвикателствата.

Продължителността на програмата Start Path Europe е 12 месеца. През този период екип от експерти на MasterCard ще осигурява индивидуална подкрепа и менторство на участващите стартъпи, които ще трябва да се справят с различни задачи. Стартъпите ще имат възможност да реализират пилотни проекти с партньорите на MasterCard и да подобрят съществуващи решения на компанията.

Програмата Start Path Europe е уникална с това, че е съсредоточена върху индивидуалните потребности на всеки стартъп, а не прилага един и същ подход към всички участници. „Основната ни цел е крайният успех на всеки един стартъп и ние работим върху неговото постигане, като му помагаме да развие своя бизнес по-бързо, отколкото би го направил сам”, коментира Стефан Вайпър, президент на MasterCard Start Path.

До осем компании от цяла Европа ще бъдат одобрени за участие в смесена програма от дейности на място и във виртуалното пространство, която ще стартира през април 2015 г. и ще продължи 12 месеца. В Start Path могат да се включат компании от областта на търговията, като крайният срок за кандидатстване е 19-ти февруари.

Коментари по темата: „Нова възможност за стартъпите в Европа”

добавете коментар...

  1. Фофу

    На Драгомир пак взеха да се забъркват каши в главата.

  2. Драгомир

    Така я описахте, че изглежда поредната каша…

Коментар