Microsoft продаде рекордно бързо билетите за Build 2015

Всички билети за конференцията Build 2015 в края на април бяха изкупени за 45 минути

Всички билети за конференцията Build 2015 в края на април бяха изкупени за 45 минути

Само за 45 минути Microsoft разпродаде билетите за конференцията Build 2015, която ще се проведе от 29 април до 1 май в Сан Франциско. Цената на един билет е 2095 долара, а за студенти – 995 долара.

За сравнение, през миналата година билетите за Build се изкупиха за 1 час, а по-късно Microsoft отвори втора сесия, така че повече хора да се сдобият с възможност за участие на живо на конференцията.

Очевидно, и тази година софтуерният гигант ще даде подобна възможност на разработчиците. На сайта си компанията вече предлага включване в списък за информиране кога ще бъде възобновена регистрацията за събитието.

Microsoft все още не е обявила програмата на събитието, но несъмнено ключова тема ще бъде операционната система Windows 10 – в частност, версия Customer Preview, която бе представена по-рано този месец. Очаква се Microsoft не само да разкрие допълнителна информация за системата, но и да пусне издание за разработчици.

Предполага се, че Windows 10 ще излезе на пазара тази есен, а преди това – в края на април – компанията ще пусне версия Developer Preview на универсалната платформа, която ще работи на всички устройства, вкл. настолни компютри, лаптопи, таблети и смартфони.

Коментар