Близу пусна мобилно приложение за разговори

Приложението Blizoo Talk превръща „умните” устройства в домашен телефон

Приложението Blizoo Talk превръща „умните” устройства в домашен телефон

Операторът Близу (Blizoo) пусна мобилно приложение за телефонни разговори през домашната Wi-Fi мрежа за клиенти на интернет и фиксирани услуги от компанията. С помощта на Blizoo Talk потребителите ще могат да говорят със своите близки и приятели на изгодни цени, спестявайки от мобилните си минути, посочиха от оператора.

Клиентът може да извършва повиквания през домашния фиксиран телефонен номер, ползвайки домашната Wi-Fi мрежа на Близу, както и да приема разговори на своето устройство, когато е в обхвата на Wi-Fi мрежа. Така мобилното устройство се превръща в домашен телефон.

Blizoo Talk е безплатно приложение за Android и iOS смартфони и таблети, като по функционалности наподобява апликациите за разговор и чат. Приложението се активира в my.blizoo.bg чрез сканиране на QR код. Цените на разговорите през BlizooTalk са по тарифите за домашен телефон.

Коментари по темата: „Близу пусна мобилно приложение за разговори”

добавете коментар...

  1. ина

    браво на Близу те са най добрите !

  2. :)

    Няма да прокопсат с платени VoiP услуги…могат да се поучат от Скайп.
    Аз не съм чувал някой в България да е платил обаждане през скайп.

  3. iliev

    Скетично звучи,като всички нови услуги.

  4. shapti opti

    tez dobre li sa?

  5. Ивко

    Ох ох, има една, две или поне три системи безплатни с отворен код системи за интернет телефония, които всеки доставчик на интернет може да си инсталира безплатно и да я подкара като платена услуга или като бонус към други платени.

    Често такива фирми се самозабравят слагат си собствена марка бичат пари и пропускат да подкрепят финансово истинските автори на софтуера.

  6. Уруд

    OMG каква иновация 😀

Коментар