Решение на SAP ускорява внедряването на Big Data

SAP HANA Big Data Intelligence позволява на бизнеса да придобие, анализира и представи данни от различни източници, така че да се развива в крак с пазарните тенденции

SAP HANA Big Data Intelligence позволява на бизнеса да придобие, анализира и представи данни от различни източници, така че да се развива в крак с пазарните тенденции

Иновативно решение на SAP ще опрости и ускори въвеждането на технологии за анализ на големи данни (Big Data) в бизнеса. Решението за бързо внедряване SAP HANA Big Data Intelligence може да работи в облака, при клиента и в хибридни среди, като дава предсказуеми бизнес резултати на по-ниска цена, съобщиха от софтуерната компания.

SAP HANA Big Data Intelligence позволява на бизнеса да придобие, анализира и представи данни от различни източници, така че да се развива в крак с пазарните тенденции. Решението комбинира платформа SAP HANA, SAP Event Stream Processor, SAP IQ софтуер и библиотека Apache Hadoop. То оптимизира обработката на информация за широк спектър от типове данни и сценарии, като дава на компаниите интегрирана платформа за анализ в реално време, обобщаване и визуализация на критични за бизнеса данни.

Клиентите на SAP ще могат да организират, използват и управляват големи данни бързо, за да изчислят възможните решения на казусите. В софтуера са включени примери за типични казуси, в които използването на големи данни ускорява времето за реакция при критични ситуации и на по-ниска цена.

Така например, въз основа на най-актуалните данни от „интернет на нещата” (IoT) и ползвайки технологията „Signal intelligence”, клиентите могат да прогнозират необходимостта от планови и непредвидени ремонти и поддръжка, както и да правят изводи за състоянието на производственото оборудване.

„Това решение предоставя предварително конфигурирано съдържание и приложими примери за работа с големи данни като шаблони, за да могат клиентите да започнат скоростно внедряване на големи данни”, коментира Елвира Уолис, старши вицепрезидент на SAP.

Коментари по темата: „Решение на SAP ускорява внедряването на Big Data”

добавете коментар...

  1. Ивко

    Бъдещето е на малките и средно големи иновативни компании обединени около отворени стандарти и платформи. Големите big, гига и мега корпорации неизбежно стават тромави динозаври.

Коментар