SAP: Днес скъсваме с ИТ обременеността на 20-ти век

SAP S/4HANA олицетворява съюза между софтуер и хора, които градят бизнес в реално време, в мрежата, и опростено, заяви Бил МакДермот

SAP S/4HANA олицетворява съюза между софтуер и хора, които градят бизнес в реално време, в мрежата, и опростено, заяви Бил МакДермот

Немският софтуерен гигант SAP обяви днешния ден за исторически, представяйки в Ню Йорк новия Business Suite SAP S/4HANA.

Софтуерът е изграден изцяло върху „in-memory” платформата SAP HANA и може да бъде внедрен в облака, при клиента (on-premise) или в хибридна среда.

„Това е исторически ден и за нас той бележи началото на края на ИТ обременеността от 20-ти век и съпътстващата сложност, с която сме свикнали”, заяви Бил МакДърмот, CEO на SAP, при представяне на продукта.

По неговите думи, SAP S/4HANA олицетворява съюза между софтуер и хора, които градят бизнес в реално време, в мрежата, и опростено. „Когато Хасо Платнер изобрети SAP HANA, ние знаехме, че ще дойде денят, в който SAP Business Suite ще бъде преобразен за дигиталната ера”, допълни МакДърмот.

SAP S/4HANA прилага философията за опростеност във всички сфери на бизнеса, с цялостна конфигурация за внедряване, модерно потребителско изживяване върху почти всякакви устройства, опростен модел на данни и преобразени бизнес процеси в реално време.

SAP очаква нейният софтуер да помогне за ускоряване на развитието на интернет на нещата (IoT) и големите данни (Big Data). Новият продукт разширява портфолиото на облачни решения на SAP, като Ariba, Fieldglass и SuccessFactors, а компанията обещава, че при интеграцията клиентите ще запазят ползите от сегашните си SAP решения.

Коментар