Google патентова устройство срещу изпотяване

Google патентова необичайна технология, която предотвратява изпотяване, както и срещи с приятели и колеги, ако изпотяването вече се е случило, съобщи NY Daily News.

При първите признаци за изпотяване, устройството започва да пръска своя притежател с освежаващ спрей. Освен това, ако дезодорантът е изчерпан, устройството помага на човека да избегне срещи с колеги и приятели, следейки за тяхното местоположение през социалните мрежи.

Иновативното устройство следи показатели като температура на тялото, влажност и миризма. Предвидена е възможност за промяна на освежаващия спрей в зависимост от предпочитанията на клиента.

Вграден навигатор определя маршрута до най-близкото място за вземане на душ, в случай, че количеството спрей в устройството е изчерпано. Маршрутът се съставя така, че да бъдат избегнати срещи с приятели и колеги, които са споделили своето местоположение в социалните мрежи.

Коментари по темата: „Google патентова устройство срещу изпотяване”

добавете коментар...

  1. Бор шиш

    Мда и аз си развалям мнението за Гугъл.
    Аз също мога да патентова велико откритие дистанционна работа – потиш се и пускаш смръдливи миазми колкото си искате никой няма да ви помирише по интернет.

    Много актуален и наболял още един обществен проблем.
    Още едно изобретение трябва да пуснат за регулация и елиминиране на сексуалния нагон и интимната воня в офисите където има жени и мъже.

  2. Anonymous

    Ако може толкова да те вълнува, че преди пет минути ти се е изчерпало “пръскащото устройство”, то имаш тежко обсесивно-компулсивно разстройство и си за психиатър, а не за Гугъл.

  3. ??

    Уникална простотия. Тази “новина” е на път да промени коренно мнението ми за гугъл.

Коментар