Asus ще връща парите за повредени лаптопи

Ако лаптоп на Asus се повреди в рамките на 12 месеца от покупката, потребителят може да изиска поправка и пълно възстановяване на сумата

Ако лаптоп на Asus се повреди в рамките на 12 месеца от покупката, потребителят може да изиска поправка и пълно възстановяване на сумата

Тайванският производител на компютри Asus обяви програма „100% надеждност” за преносимите си компютри в България. Компанията ще възстановява пълната сума, в случай, че лаптопът се повреди в рамките на първата година от покупката.

„Ако избран продукт на Asus се повреди в рамките на 12 месеца от покупката, потребителят може да изиска поправка и пълно възстановяване на сумата”, уточниха от компанията, която е сред водещите производители на компютри в света и има силно присъствие на българския пазар.

Ако в случай на неблагоприятни обстоятелства възникне повреда, потребителите на Asus ще получат ремонт или замяна, като могат допълнително да изискат да им бъде възстановена напълно заплатената сума, и то при улеснена процедура.

За да се възползват от програмата, потребителите трябва да регистрират закупения продукт онлайн. В случай на необходимост от ремонт, те ще могат да заявят пълното възстановяване на заплатената сума чрез Asus Portal.

Програмата  „100% надеждност” е валидна за избрани продукти на Asus, закупени от 16 февруари 2015 г. до 31 декември 2015 г., вкл. и на тези дати, уточниха от производителя.

Коментари по темата: „Asus ще връща парите за повредени лаптопи”

добавете коментар...

  1. :o)

    Две неща ми се набиха в очите…

    “те ще могат да заявят пълното възстановяване на заплатената ”
    “Програмата „100% надеждност” е валидна за избрани продукти на Asus”

    т.е. отново прах в очите и никаква гаранция за ЕВТИНИТЕ ПРОДУКТИ, които основно се развалят и ходят в сервиз…

Коментар