ICQ подобрява видео разговорите през Android

ICQ позволява превключване между аудио и видео режими по време на разговор

ICQ позволява превключване между аудио и видео режими по време на разговор

Нова версия на месинджъра ICQ за Android предлага подобрен интерфейс за видео разговори. Дизайнът е оптимизиран, с лесен достъп до всички функции, така че потребителите да се фокусират изключително върху разговорите.

ICQ позволява превключване между аудио и видео режими по време на разговор. Нещо повече, потребителите могат сменят камерата от предна на задна, да включват говорителя на смартфона и да изключват микрофона.

В допълнение, по време на разговор потребителят може да се върне към диалог или в чат списъка. Месинджърът включва също подобрена функция за споделяне на снимки.

ICQ настройва качеството на звука и видеото в зависимост от параметрите на интернет връзката, така че разговорите да бъдат гладки дори при лоша връзка. Ако се налага, потребителят може да смени интернет връзката, без да прекъсва разговора.

Новият ICQ за Android вече е достъпен за сваляне от онлайн каталога Google Play. Приложението поддържа видео разговори и за останалите платформи, вкл. iOS, Windows Phone, OS X и Windows.

Даунлоуд: ICQ за Android

Коментари по темата: „ICQ подобрява видео разговорите през Android”

добавете коментар...

  1. Фалос

    да, ползва се от леките жени, които правят лесни пари.

  2. Да

    Уоу уоу уоу, това някой ползва ли го!

Коментар