СофтУни организира голяма конференция за програмисти

Програмата на конференцията включва поредица от лекции, уъркшопи и забавна част

Програмата на конференцията включва поредица от лекции, уъркшопи и забавна част

Софтуерният университет (СофтУни) организира трета по ред технологична конференция за начинаещи програмисти и ИТ специалисти, студенти и ентусиасти. Очаква се събитието да привлече над 250 души в курорта Пампорово на 20-22 март.

Програмата включва поредица от лекции, уъркшопи и забавна част, съобщиха от университета, който дава шанс на голям брой младежи да придобият знания и умения по програмиране. Професията „софтуерен инженер” в момента е една от най-добре платените, като в същото време пазарът изпитва остър недостиг на кадри.

Опитни лектори от ИТ сферата ще говорят по теми, свързани с различните технологии за разработка на софтуер – уеб и мобилни приложения, бази данни, 3D графика, както и на хардуер.

Сред лекторите са Светлин Наков (инициатор на създаването на СофтУни), Иван Ванков, Павел Колев, Марио Пешев, Борис Христов, Михаил Стойнов и др.

В един от панелите, Lightning Talks, участниците ще влязат в ролята на лектори с кратки 5-минутни презентации и демонстрации по теми, които ги вълнуват и биха представлявали интерес за публиката.

Коментари по темата: „СофтУни организира голяма конференция за програмисти”

добавете коментар...

  1. Иванова

    ти нормален ли си бе, кви долари са пред бате Наковите очи?
    Май теб те вълнуват долари

  2. анти-змей

    че кво лошо има в това?

  3. zmei

    за пари за пари… за пари ми говори.. 🙂

    Всеки който знае бате наков знае че само долари са му пред очите..

Коментар