Повечето американци не се вълнуват от Apple Watch

Apple Watch може наистина да е най-добрият смарт часовник, но остава под въпрос дали  потребителите се нуждаят от подобно устройство

Apple Watch може наистина да е най-добрият смарт часовник, но остава под въпрос дали потребителите се нуждаят от подобно устройство

По-рано този месец Apple представи шумно новия си продукт – смарт часовника Watch, който по думите на CEO-то Тим Кук е най-доброто подобно устройство. Въпреки това обаче акциите на компанията поевтиняха след анонса, а последвалото проучване на Ройтерс в САЩ показва, че повечето американци (69%) нямат намерение да си купят Apple Watch.

Освен това проучването установява, че не всички американци са информирани в достатъчна степен за появата на смарт часовника на Apple. Анкетата е проведена сред повече от 1200 души в периода от 9 до 13 март. Засега няма официален коментар на резултатите от Apple.

Компанията представи Watch на 9 март и обяви цените на устройството. Най-евтиният вариант струва 349 долара, докато премиум модел от розово злато ще се продава за 17 000 долара. Предварителните поръчки ще започнат на 10 април, а продажбите в магазините на Apple – две седмици по-късно, на 24 април.

Коментари по темата: „Повечето американци не се вълнуват от Apple Watch”

добавете коментар...

  1. iShit

    Да, за всеки влак има пътници, освен за товарния.

  2. Anonymous

    Поредната смарт глупост от тая ръпана ябълчица но има за всеки влак пътници нали така 😉

Коментар