Сосиете Женерал Експресбанк с нова визия в интернет

Нов корпоративен сайт с напълно обновена визия и структура пусна Сосиете Женерал Експресбанк. Целта на промяната е била страницата www.sgeb.bg да стане по-привлекателна и лесно достъпна за посетителите, обясниха от банката.
Информацията е структурирана така, че да отразява ориентацията  на сайта към финансовите решения. Докато разглеждат страницата, посетителите ще имат на разположение странично поле, което осигурява директен достъп до потенциално интересни за тях продукти.
Новото меню вляво на страницата дава възможност на посетителя да се идентифицира като тип клиент на банката – физическо лице, младеж или клиент „Малки и средни предприятия”.
Множество интернет инструменти и решения са на разположение на посетителите, вкл. карта на клоновете и на банкоматите, директен линк до валутните курсове за деня, кариерен център за кандидатстване он-лайн, обратна връзка, която позволя представител на банката да се свърже с посетител на страницата в определени от него дата и час.
Като цяло, сайтът е структуриран в две части – раздел с предложения според типа на клиентите и раздел комуникации, в който е публикувана корпоративна информация.  

Коментар