Dupe Away – премахва дублирани песни от iTunes

Програмата Dupe Away е предназначена да помогне на потребителите да открият и изтрият дублирани файлове в техните iTunes библиотеки, да организират песните и да спестят дисково пространство.

Dupe Away автоматично сканира iTunes библиотеката и открива дублираните файлове

Dupe Away автоматично сканира iTunes библиотеката и открива дублираните файлове, след което потребителят може да ги изтрие

Работата с този софтуерен инструмент е изключителна лесна, тъй като програмата автоматично сканира iTunes библиотеката и открива дублираните файлове. След това потребителят има избор да запази или да изтрие означените файлове, както и да разгледа информацията за всяка песен, вкл. име, изпълнител, албум, размер, рейтинг и място на файла.

В допълнение, потребителят може да пусне или да спре текущата аудио селекция, да настрои силата на звука и да отвори мястото, на което се съхранява файлът, директно в главния прозорец на програмата.

Dupe Away открива също така невалидни файлове, идентифицира и изчиства плейлисти, които съдържат дадена песен повече от един път, анализира музикалната директория и проверява файловете, които не са включени в iTunes библиотеката.

Даунлоуд: Dupe Away

Коментар