IMSI/Design усвоява пространствените 3D компоненти

 
Spatial Corp., водещ доставчик на пазара на 3D компоненти за технологични приложения, и IMSI/Design, разработчик на №1 най-продаван CAD на дребно, обяви ново, дългосрочно сътрудничество, за да разшири лицензирането на технологията за 3D компоненти на Spatial изцяло чрез продуктовата линия TurboCAD. Новото споразумение покрива използването на разширенията 3D ACIS Modeler с 3D ACIS PHL V5 и 3D Deformable Modeling, както и 3D InterOp преводачи.

„Използвахме ACIS моделатор в продуктовата линия TurboCAD в много версии. Впечатлени сме от неговата надеждност и сила.ACIS и неговите разширения помагат на нашите разработчици на софтуер да изкара нови характеристики на пазара по-бързо”, обявява Боб Мейър, главен оперативен директор на IMSI/Design. „За да задържим на върха на вълната от конкуренция, ние решихме да разширим връзката и увеличим продуктите и поддръжката на Spatial през нашата продуктова линия. Целта е да придобием бъдеща ефикасност при разработването и да бъдем по-добри при възможността да отговорим на исканията на нашите клиенти за нова функционалност при настоящите и бъдещи продукти.

3D компонентите и професионалните услуги на Spatial ускоряват разработването на 3D приложенията. ACIS Modeler на Spatial е водещият компонент за геометрично моделиране, който е на разположение за комерсиално ползване в промишлеността. Разширенията ACIS включват 3D ACIS PHL V5 за бързи, точни скици с 2D скрити линии на 3D модели; 3D ACIS Defeaturing за разширено разпознаване на характеристики, за да идентифицира и премахне автоматично характеристиките на модел, базирани на критерии, зададени от потребители; както и 3D ACIS Deformable Modeling за интерактивни инструменти за извайване за създаване и управление на криви и повърхнини със произволна форма. 3D InterOp Translators позволяват интеграцията на собствени и такива, определени от промишлеността 3D формати за данни между дизайн, производство и системи за управление на данни.Компоненти за 3D визуализация осигуряват ядрото на графичната инфраструктура и функционалност за 3D приложенията. Spatial също така предлага професионални услуги, за да поддържа всички аспекти на усъвършенстването на софтуера на клиента, включително преглед на кода, управление на програмата и кодирането на приложението.

Водещия продукт на IMSI/Design, TurboCAD Professional, доставя силата на ACIS на инженерите по архитектура и механика и дизайнерите с изключително съотношение цена-производителност. Новият лицензионен договор се разпростира едновременно върху продуктовите линии на TurboCAD, които работят под Windows и Macintosh.

„Ключът към нашия успех е формирането на силно и продължително сътрудничество с нашите клиенти. Нашата връзка с IMSI/Design, както илюстрира това ново споразумение за договор, е пример за тази обвързаност”, призна Кийт Маунтин, главен изпълнителен директор на Spatial. „Нашите клиенти, в множество отрасли, са под постоянно напрежение да останат конкурентноспособни и въвеждат нови способности и новаторски продукти по-бързо.Нашата цел е да направим тези усилия успешни”.

Коментар