ERP.BG стартира стажантската си програма

RP.BG отваря офиса си за студенти и дипломанти, които искат да се развиват в областта на бизнес софтуера

ЕRP.BG отваря офиса си за студенти и дипломанти, които искат да се развиват в областта на бизнес софтуера

Софтуерната компания ERP.BG стартира тазгодишната си стажантска програма. Студентите могат да кандидатстват за позиции „Технически специалисти за поддръжка на ERP системи” и „Бизнес консултанти по внедряване на ERP системи”.

Програмата е с продължителност шест месеца и дава възможност за постоянна работа във фирмата след приключване на стажа. Дори и да не започнат работа в нея, всички участници ще получат ценен опит и знания в сферата на системите за управление на бизнеса, корпоративните мобилни приложения, обединените комуникации, бизнес анализите, внедряването на бизнес софтуер, преговорите с клиенти и др.

Програмата не е ограничена до определени учебни заведения, но участниците трябва да са дипломанти или студенти в специалност, свързана с информационните технологии или икономиката, да имат отлична компютърна грамотност, добро владеене на английски език и траен интерес в областта на информационните системи.

„В ERP.BG от години развиваме активно партньорство с българските университети, за да помогнем на повече студенти да придобият знания в сферата на бизнес софтуера и в частност на системите от клас ERP – един технологичен сегмент, който вече е важна част от работата на маркетинг специалистите, финансистите, счетоводителите, търговците, мениджърите и редица други професии”, коментира Наталия Футекова, управляващ съдружник в ERP.BG.

Студентите ще могат да участват активно в процеса на продажба, внедряване и поддръжка на софтуерни системи, да комуникират ежедневно с целия екип на компанията, както и с нейните клиенти и в крайна сметка – да повишат значително своята конкурентоспособност на пазара на труда, допълни Футекова.

Стажантите в ERP.BG ще се докоснат и до някои от най-иновативните сфери на софтуерните разработки, сред които ERP системите, бизнес анализа (BI), мобилните приложения за бизнеса, системите за управление на взаимоотношенията с клиентите (CRM), както и решенията за обединени комуникации.

В добавка, участниците в стажантската програма ще се сблъскат с различни реални ситуации, ще комуникират с реални клиенти и ще участват в реални проекти по внедряване на бизнес софтуер, уточниха от ERP.BG.