Близу вдигна интернет скоростта до 200Mbps

Скоростта от 200Mbps позволява много по-бърз достъп до съдържание от интернет

Скоростта от 200Mbps позволява много по-бърз достъп до съдържание от интернет

Кабелният оператор Близу (blizoo) предложи за първи път в мрежата си интернет достъп със скорост до 200 Mbps, благодарение на обновената оптично-коаксиална инфраструктура.

Надеждността и качеството на високоскоростната интернет услуга са обезпечена с модеми, които поддържат стандарта Docsis, уточниха от компанията.

Техническите нововъведения, позволяващи високоскоростен интернет до 200 Mbps, ще осигурят на потребителите по-пълно онлайн изживяване у дома, коментира Харалд Рош, изпълнителен директор на Близу.

Цената на високоскоростната услуга blizoo НЕТ 200 е 29,99 лв. на месец. 200Mbps е скоростта на сваляне, докато на качване е 6Mbps, според информация от сайта на компанията.

Близу доставя цифрова телевизия и интернет в повече от 40 града в страната. В допълнение, Близу предлага неограничени разговори към всички фиксирани мрежи без такса за телефонната услуга, както и ново приложение blizoo Talk за разговори към мобилни и домашни абонати в страната.

Коментари по темата: „Близу вдигна интернет скоростта до 200Mbps”

добавете коментар...

  1. madjj

    Нищо не е реално—пълна измама

  2. Ха ха

    По добре да инвестират в качване на ъплоуда до 20 от колкото данлоуда до 200 и повече. Но на мен те са ми ясни от всякъде затова и през март се сбогувахме.

  3. Име

    ето линк който потвърждава думите ми:

    img-share.eu/main/image_view/blizooJ8UVlH0.jpg.htm

    страх ме е да ги похваля за да не започнат да се дънат 😉

    :D:D:D:D

  4. Име

    В момента скороста е 25,5 Mbps при сваляне и 12,86 Mbps при качване 25

    img-share.eu/main/image_view/blizooJ8UVlH0.jpg.htm

  5. Име

    Години наред ползвах Близу след като ми бе изтекал договора и плащах 20 лв. на месец за 20Mbps само нет.Очаквах, че ще се появи друг оператор с по-добър нет, но това така и не се случи. Години наред ги “попържвах”. Миналата година подписах договор с Близу за 25 Mbps нет и 40 тв канала срещу 16 лв. за целия 18-месечен договор. Всичко е нормално – половината договор изтека, а не си спомням да е спрял нета. Напротив, скороста не пада под 25 Mbps при сваляне и 10 Mbps при качване.

    Не виждам за тази цена какво повече може да се иска. Да не забравя да кажа, че ползвам LAN…

  6. Даниел

    До тук съм отказал над 40 абоната от интернета им и от телевизията им. Не знам що за ДИБИЛИ са в Близу, но услугите които предлагат са за преди 10-12 години. Този Ъплоуд не става за нищо. Качвам файлове от 10 ГБ и нагоре и с 6 мегабита няма как да ги каза за кратко време. Да добавим, че Близалката ползват няколко IP-та по информация на човек работеш във въпросната компания. Помислете си изобщо дали да влизате в офисите им. Компетентност равна на 0. По какво ги избирате не ми е ясно, но и не ме касаяр. Мислете преди да подписвате каквито и да е договори!

  7. noname

    незнам на 200 обаче на 100Mbps имах чувството че браузвам през модем 🙁

  8. Смях в залата

    За браузинг са необходими 3-4 мбпс. Всичко над това е за тежки и големи файлове. 90% от тях за 90% от потребителите са торенти. А за торенти въпросните 6 мбпс качване са смях в залата.

  9. Хаха

    Абе пичове кога сте виждали вие качване с 2кб/сек ? Защо изобщо се оплаквате на 6 мб… Та някой с толкова свалят!

  10. neter

    Времето за сваляне на HD филми се измерва в “минИти” 😀 И това е измервателна единица на Blizoo – на сайта им се ползва във всички планове за свалянето на HD филми.

  11. he

    200Mbps с 6 Mbps upload все едно нямаш нищо , нормалното съотношение е 4/1, това е смешно

  12. :-)

    качване 6 мегабита …. хъм, това би отказало доста народ.

Коментар