4000 души ще тестват новия смартфон LG G4

Програмата за тестване на G4 вече стартира в Корея и през следващите дни ще се разгърне към още 14 страни

Програмата за тестване на G4 вече стартира в Корея и през следващите дни ще се разгърне към още 14 страни

Потребители от целият свят ще тестват новия флагман на LG при смартфоните и ще споделят впечатленията си онлайн. Корейската компания съобщи, че ще раздаде 4000 смартфона на потребители от 15 държави по света, седмица преди официалната премиера на G4.

Програмата за тестване вече стартира в Корея и през следващите няколко дни ще се разгърне към потребители от Турция, Индонезия, Сингапур, САЩ, Китай, Индия, Бразилия, Канада, Великобритания, Франция, Германия, Мексико, Япония и Хонконг.

Участниците ще бъдат избрани на базата на отговорите на формулярите, който всички кандидати подават, както и според споделения опит от кандидатстването в социалните мрежи.

Когато бъдат избрани, участниците от всяка държава ще получат LG G4 за период от максимум 30 дни, в който да изпитат дизайна, функциите, потребителски интерфейс (UX 4.0), камерата и онлайн споделянето.

G4 е най-важният мобилен продукт на корейската компания през тази година, подчерта Джуно Чо, президент и изпълнителен директор на LG Electronics Mobile Communications Company.

Участниците в тестовете ще получават различни задания, които да изпълняват на устройството. LG уточнява, че стандартите за избор на участници в програмата може да варират на различните пазари.

Коментар