Cisco подобрява виртуалните комуникации

Мрежовият гигант Cisco направи следваща крачка в развитието на виртуалните комуникации с две нови системи, съобщиха от българския офис на компанията.

Системата за видео конферентни връзки Personal Cisco TelePresence е насочена към малки индивидуални офиси, а решението Cisco TelePresence 3200 е подходящо за групови обучения и конферентни разговори на големи екипи.
Новаторската комуникационна система Cisco TelePresence обединява последните технологии за аудио и видео с висока разделителна способност и интерактивни елементи, които приближават изживяването от виртуалната среща до пълноценния личен контакт на живо.
Технологията ще даде на възможност на компаниите да намалят разходите за пътувания, да ускорят цикъла на вземане на решения и да подобрят оперативната си ефективност, посочват от Cisco.
Не на последно място Cisco TelePresence се вписва и във все по-актуалната тенденция за “зелени” технологии, тъй като ограничава отделянето на вредни емисии в атмосферата, в резултат на бизнес пътуванията.

Коментар