До 75% по-ниски цени за мобилен интернет в чужбина с M-Tel Net Wings

Клиентите на Мобилтел, които често пътуват в чужбина, вече могат да се възползват от първите пакети за мобилен интернет в роуминг М-Теl Net Wings. Те се отличават с до 75% по-ниски цени за пренос на данни извън страната, в сравнение със стандартните такива.
Пакетите предлагат изключителни възможности на своите потребители и са съобразени с тяхното индивидуално потребление. Те могат да избират между M-Tel Net Wings 10 и M-Tel Net Wings 60. В рамките на първия пакет клиентите получават 10 MB трафик за 49 лева месечна такса. Вторият, от своя страна, е с включени 60 MB, като на месец таксата е 189 лева.
Абонатите на мобилния оператор могат да ползват M-Tel Net Wings в препоръчителните мрежи на 30 държави – в страните от Европейския съюз, Турция, Норвегия, Лихтенщайн и Исландия. Във всички останали мрежи таксуването е според тарифния роуминг план за пренос на данни DATA TRAVELLER или EURODATA. Потреблението над включените в пакета МВ също се тарифира в зависимост от избрания абонаментния план за пренос на данни в роуминг.

Коментар