ICQ за Android – вече поддържа GIF анимации

Потребителите на ICQ за Android вече могат да показват анимирани GIF изображения в диалози и групов чат

Потребителите на ICQ за Android вече могат да показват анимирани GIF изображения в диалози и групов чат

Излезе нова версия на месинджъра ICQ за Android с поддръжка на GIF анимации, споделяне на снимки и редица други подобрения, съобщиха от разработчика на приложението.

Потребителите на ICQ за Android вече могат да показват анимирани GIF изображения в диалози и групов чат. Когато получи GIF файл или линк към GIF, потребителят вижда предварителен изглед в диалоговия прозорец и ако кликне на него, анимацията се показва.

Предвидена е също така възможност за препращане на GIF файловете към друг чат в ICQ или споделяне на анимациите в социални мрежи директно от диалоговия прозорец.

Всеки стикер сега може да се споделя с приятели в ICQ или в социални мрежи чрез „почукване” на стикера в диалоговия прозорец и избиране на опцията Share (сподели).

Сред другите подобрения в ICQ за Android са възможността за редактиране на името в списъка с контакти и по-гладките аудио и видео разговори при лоша интернет връзка.

Новата версия на ICQ за Android е достъпна за сваляне безплатно от онлайн каталога Google Play. Приложението поддържа пълен спектър от възможности за текстови, гласови и видео комуникации, конференции, обмен на файлове, SMS-и, онлайн игри и др.

Месечната аудитория на ICQ възлиза на 11 милиона души по целия свят. Приложението е достъпно за всички популярни десктоп и мобилни платформи, вкл. Windows, OS X, iOS, Android, Windows Phone, Samsung bada, Symbian, Java и BlackBerry.

Даунлоуд: ICQ за Android

Коментар