ERP Academy: Обществото оценява усилията ни

„На прав път сме и усилията ни се оценяват от обществото”, коментира Наталия Футекова, основател на ERP Academy

„На прав път сме и усилията ни се оценяват от обществото”, заяви Наталия Футекова, основател на ERP Academy

ERP Академия, партньор на Висшето училище по застраховане и финанси (ВУЗФ) в новата магистърска програма „Бизнес анализ и ERP системи”, спечели награда за инвестиции и иновации в образованието на VIP Lifestyle Awards 2015.

„Когато основахме академията, ние си дадохме сметка, че това е уникален проект за България. Затова и този приз е от особено значение за екипа на ERP Academy, тъй като ни показва, че сме на прав път и усилията ни се оценяват от обществото”, коментира Наталия Футекова, основател на ERP Academy.

Тя получи наградата от зам.-министъра на икономиката Даниела Везиева по време на официална церемония в София Хотел Балкан по-рано тази седмица.

Наскоро ВУЗФ и ERP Academy стартираха иновативната магистърска програма, която включва обучение по някои от най-перспективните сфери на бизнес софтуера, управлението на големи масиви от данни, обединените комуникации, мобилните приложения, интернет на нещата и др.

Лектори ще бъдат представители на успешните български фирми от сектора – ERP.BG, Балкан Сървисис, Тим Вижън, консултанти от водещи международни ERP компании, както и утвърдени преподаватели от ВУЗФ. Студентите ще получат възможност за стаж, както и за работа в бранша.