LG пуска 4К монитор за игри с FreeSync

LG, Free LG 27MU67 поддържа технология FreeSync на AMD, която елиминира разкъсването на образа и насичането

LG 27MU67 поддържа технология FreeSync на AMD, която елиминира разкъсването на образа и насичането

LG пренася гейминг изживяването на следващо ниво с нов 4K Ultra HD монитор, който този месец излиза на световния пазар. 27-инчовият модел LG 27MU67 има съотношение 16:9 и е проектиран специално за игри.

Мониторът се отличава с голямо зрително поле и резолюция 3840×2160 пиксела за внушително 4K визуално преживяване при игри с модерните 4K стратегии в реално време и шутъри от първо лице.

LG 27MU67 поддържа технология FreeSync на AMD с честота на опресняване 40-60Hz. Тази технология елиминира разкъсването на образа и насичането, които се получават, когато мониторът и графичната карта не са синхронизирани. Резултатът е гладко гейминг преживяване, с плавни движения и без загуба при честотата на кадрите.

Мониторът предлага както IPS панел, така и Dynamic Action Sync (DAS) режим, който намалява входния лаг на едва 9,7 милисекунди – това го превръща в един от най-бързите 4K монитори на пазара в днешно време.

С бутона Game Mode потребителите могат да персонализират настройките на монитора за всяка игра поотделно. Стабилизаторът на черния цвят осветява тъмните сцени и помага да бъдат ясно обособени черните зони, където може да се крият предмети или врагове.

Функцията Flicker Safe понижава вероятността от умора на очите по време на продължителни игри или работни сесии. В допълнение, специално проектираният IPS 4K панел на монитора осигурява непроменливо възпроизвеждане на цветовете от почти всеки зрителен ъгъл и е в състояние да покаже над 99 процента от sRGB спектъра.

Новият монитор на LG има както фабрично калибриране, така и фабрично зададени настройки и е снабден с HDMI 2.0 вход, за да поддържа 4K резолюция на 60Hz.

LG 27MU67 ще бъде наличен от следващата седмица при избрани доставчици в САЩ, Германия и Австралия, а от месец август и в България на приблизителна цена от 1100 лева.

Коментар