Теленор сваля с до 15 пъти цените за роуминг

Теленор обяви значителни намаления на цените за роуминг

Теленор обяви значителни намаления на цените за роуминг

До 15 пъти по-евтин роуминг на Балканите и в други близки страни ще ползват клиентите на Теленор от днес, съобщи операторът. Мобилният интернет пък поевтинява с 91% в рамките на Европейския съюз.

Промоционалната цена от 99 стотинки важи за всички роуминг услуги в зона „Други държави в Европа”, която включва съседите ни Сърбия, Турция и Македония, както и Албания, Андора, Армения, Беларус, Босна и Херцеговина, Джърси, Косово, Молдова, Монако, Сан Марино, Украйна, Фарьорски острови, Черна Гора и Швейцария.

Цената е валидна за минута изходящ и входящ разговор, SMS и MMS, както и на MB за мобилен интернет. Това е намаление от близо 4 пъти на цената за разговори, а цената на мобилния интернет спада до 15 пъти.

При допълнителните пакети Roam&Surf цените за мобилен интернет в роуминг започват от 4 стотинки на мегабайт. Потребителите, които пътуват в страна ЕС, могат да избират между 50 MB с 24-часова валидност за 1,99 лв., 100 MB с валидност 3 дни за 4,99 лв. и 200 MB, валидни за 7 дни, на цена от 9,99 лв.

При нужда от допълнителен мобилен трафик, валиден за цяла Европа, Теленор предлага 20, 40 или 80 MB със съответната валидност на цени от 4,99 лв., 9,99 лв. или 19,99 лв., уточниха от телеком оператора.

Коментари по темата: „Теленор сваля с до 15 пъти цените за роуминг”

добавете коментар...

  1. !!!!!!!?????

    Като ги пишете тези статии, сами не си вярвате :))))))))!!!!!!

  2. Anonymous

    15 ПЪТИ???????!!!!! ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ!!!

  3. Duke

    Глупости

Коментар