Dr.Web Security Space – пази от вируси и телевизорите

Dr.Web Security Space за Android може да работи на смартфони, таблети, геймърски конзоли и дори на телевизори

Dr.Web Security Space за Android може да работи на смартфони, таблети, геймърски конзоли и дори на телевизори

Потребителите на Android телевизори вече имат на разположение софтуер, който да ги пази от кибер заплахите, присъщи на компютърния свят. Компанията за сигурност Dr.Web пусна универсален продукт за защита на устройства с операционна система Android.

Софтуерът Dr.Web Security Space за Android може да работи на смартфони, таблети, геймърски конзоли и дори на телевизори. Новият продукт стъпва на антивируса Dr.Web за Android със 100 милиона потребители и притежава всички негови предимства.

Dr.Web Security Space за Android открива и обезврежда зловредния код, който може да попадне в системата след зареждане на отделни файлове и инсталиране на приложения. Антивирусът защитава всички Android устройства с възможности за достъп до интернет, които позволяват също така инсталиране на софтуер от неофициални източници.

Защитата на телевизора със софтуера на Dr.Web може да се управлява с помощта на дистанционното устройство, ако такава функция е предвидена от производителя. Dr.Web Security Space за Android е достъпен за сваляне в онлайн магазина Google Play и от официалния сайт на разработчика.

Даунлоуд: Dr.Web Security Space за Android

Коментар