PDF Converter Elite 4 – професионален PDF конвертор

PDF Converter Elite 4 има интуитивен интерфейс и множество функции за професионална обработка на документи

PDF Converter Elite 4 има интуитивен интерфейс и множество функции за професионална обработка на документи

Голяма част от цифровите документи днес се съхраняват в PDF формат и принципно не могат да се редактират със стандартните програми за преглеждане. Ето защо на пазара се предлагат най-различни софтуерни инструменти за преобразуване на PDF документите във файлови формати, които са удобни за редактиране.

Наскоро излезе нова версия на един от професионалните продукти за преобразуване и управление на PDF документи – PDF Converter Elite 4. Tази програма предлага множество възможности и полезни функции за потребители, на които се налага често да обработват документи.

PDF поддържа преобразуване в широк спектър от изходящи формати

PDF поддържа преобразуване в широк спектър от изходящи формати

Така например, PDF Converter Elite 4 може да обезпечи неприкосновеност на документите, като позволява създаване на сигурни PDF-и. Авторът на документа може да реши кой да има достъп до него и какво да бъде нивото на достъпа, т.е. какви операции са позволени.

PDF Converter Elite 4 е полезен инструмент и при обработка на сканирани документи. Програмата включва последно поколение OCR технология, която позволява преобразуване на сканирания документ във формат, удобен за редактиране.

Освен това програмата поддържа обработка на множество документи едновременно. PDF Converter Elite 4 може да преобразува наведнъж няколко документа, пестейки време на потребителя, чрез опцията Batch и избор на изходящия формат.

Много полезна функция на PDF Converter Elite 4 е възможността за конвертиране на PDF документи, съдържащи таблици и диаграми, в естествения за тях Excel формат с цел лесното им редактиране. Предвиден е панел за предварителен преглед на документа, преди окончателно въвеждане на промените в таблиците и диаграмите.

PDF Converter Elite 4 е платена програма – единичен лиценз за нея струва 99,95 долара, като цената за брой пада до 59 долара при покупка на 25 или повече лиценза. Седемдневно безплатно копие на програмата е достъпно за сваляне безплатно.

Даунлоуд: PDF Converter Elite 4

Коментар