Outlook PST Recovery – възстановява е-пощата

Outlook PST Recovery предлага развити възможности за възстановява на повредени или кодирани PST файлове

Outlook PST Recovery предлага развити възможности за възстановява на повредени или кодирани PST файлове

Електронната кореспонденция е ресурс от изключителна важност за всеки бизнес. Загубата на информация за контакти, поети ангажименти, събития и т.н., съхранявани в локалните пощенски кутии или на сървъра, може да означава големи загуби за всяка компания, затова рискът следва да бъде сведен до минимум.

Microsoft Outlook несъмнено е сред най-популярните приложения за електронна поща. Потребителите на този софтуер могат да разчитат на професионален продукт за възстановяване на повредени или кодирани PST (Personal Storage Table) файлове, които съдържат цялата имейл кореспонденция.

Outlook PST Recovery, предлаган от MS Outlook Tools, предлага набор от полезни функции за работа с PST файлове. Първо, налични са две опции за възстановяване – Quick и Advance. Първата от тях сканира незасегнати или леко повредени PST файлове, докато Advance обработва файлове, за които не е известно нивото на повреда.

Налична е също възможност за предварителен преглед на имейлите заедно с други възстановени елементи. По този начин потребителят може да види дали наистина са възстановени данните – имейли, контакти, календари, бележки и други, заедно с техните атрибути.

Outlook PST Recovery възстановява оригиналната структура на пощенската кутия, без да прави промени в йерархията на папките или данните. Програмата се явява полезен инструмент, който може да възстанови надеждно изтритите по невнимание данни от MS Outlook.

Наред с гъвкавостта по възстановяване, Outlook PST Recovery предлага също развити възможности за съхранение на Outlook имейли във формати PST, EML и MSG. Можете да съхраните всички или само избрани имейли чрез подходящи филтри и след това да ползвате файловете на други платформи.

Ако след възстановяването, новият PST файл е твърде голям, можете да ползвате функцията за разделяне на файла, така че да го намалите до размери, удобни за обработка. Програмата генерира също така подробни отчети при експортиране на данните във формат .csv.

Не на последно място, Outlook PST Recovery поддържа два режима на преглеждане на имейлите – вертикален и хоризонтален, с лесно превключване между тях. Персонален лиценз за програмата струва 49 долара. Демо версия с ограничена функционалност е достъпна за сваляне безплатно.

Даунлоуд: Outlook PST Recovery

Коментар