PDF Converter Elite 5 – с нови функции за редактиране

PDF Converter Elite 5 поддържа пакетно конвертиране на сканирани документи

PDF Converter Elite 5 поддържа пакетно конвертиране на сканирани документи

Достъпна е нова версия под номер 5 на софтуера PDF Converter Elite, която компенсира ограничените възможности за редактиране на версия 4, пусната преди една година.

PDF Converter Elite 5 съчетава високото качество на конвертиране и OCR възможностите на версия 4 с подобрено редактиране. Разработчикът е възстановил някои от старите функции за редактиране, като същевременно е добавил абсолютно нови възможности.

Така например, потребителите могат да добавят и изтриват специфични части от текста директно в PDF документа. Ако искате да направите малки промени в PDF документа, да фиксирате грешки ли да пренаредите страници, не е необходимо да конвертирате документа във формат за редактиране.

В допълнение, PDF Converter Elite 5 връща функциите за разделяне и обединяване на PDF документи. Можете да извличате страници от вашия PDF документ, да обединявате цели PDF файлове или само определени страници в нов файл.

Освен това потребителите на новата програма, които преобразуват множество PDF документи в един и същи формат, могат да приложат пакетно конвертиране на всички документи наведнъж, за да спестят време, вече и за сканирани файлове, а не само за нейтив PDF документи.

Добавен е и нов тип конвертиране – от PDF към CSV формат по два начина: с или без персонализация на таблици, колони и редове. 7-дневна пробна версия на програмата е достъпна безплатно за сваляне и тестване.

Даунлоуд: PDF Converter Elite 5

Коментар