Приложение за белот жъне успехи в Apple App Store

Belot е най-сваляното безплатно приложение в българския Apple App Store

Belot е най-сваляното безплатно приложение в българския Apple App Store

Мобилно приложение Belot.BG набира популярност сред потребителите на iOS устройства у нас. Играта излезе в началото на юли, а вече е топ безплатно приложение в каталога Apple App Store, съобщиха от разработчика – Гейм Студио Казуалино, част от Зариба.

Досега онлайн мултиплейърът се играеше през сайта на Belot.BG, Facebook App Center и Google Play. Вече и потребителите на iPhone могат да се забавляват с играта на своите мобилни устройства. Приложeнието е достъпно за сваляне от Apple App Store напълно безплатно.

Belot.BG е социална платформа, в която любителите на белота играят срещу реални хора, получават бонуси на дневна база и създават нови познанства и приятелства. Работата по отношение на функционалност и дизайн продължава, като непрекъснато се правят подобрения и оптимизации с цел по-вълнуващ геймплей.

Белот е популярна игра на карти в България. В най-разпространената си форма тя се играе от четирима човека по двойки с тесте от 32 карти. За разлика от традиционната игра, в платформата Belot.BG е силно заложен социалният елемент: чат, подаръци и други екстри.

Даунлоуд: Belot.BG за iOS

Коментар