Белгийска компания предлага бизнес обучение у нас

Белгийската компания IT2profit започва да предлага у нас услуги по бизнес обучение и консултации. Сред специфичните сфери на дейност на IT2profit са консултациите при сливания и придобивания, вкл. правните аспекти на сделките и увеличаване стойността на една компания преди нейната продажба.
„България вече е част от Европейския съюз, но същевременно много от българските компании не се разрастват толкова бързо, колкото биха могли. А тези, които се разрастват, все пак запазват своя фокус върху локалния пазар, за сметка на фокуса върху международното си развитие. Това е първата причина да започнем дейност в България”, каза Барт Сметс, управляващ директор на IT2profit.
Откакто страната ни е член на Европейския съюз, много хора мигрират към западноевропейските държави и това се отразява директно на икономиката на България, допълни Сметс.
Според мениджъра, компанията може да помогне на българските организации да оптимизират своите бизнес дейности, да създадат високо–ефективен екип от добре обучени специалисти и да постигнат по-високи нива на ръст.
Управляващ директор на IT2profit България ООД е Свобода Бояджиева.

Коментар