Vbox7.com пуска трейлъри на филми

Популярният български сайт за обмен на потребителски генерирано съдържание vbox7.com сключи договор за ползване на оригинално филмово съдържание с Прооптики България. Всички трейлъри на кино-продукциите, които компанията разпространява у нас, могат да бъдат намерени в тематично обособен канал в сайта.
Това е третият договор, който vbox7.com сключва с цел популяризиране на видеото като медиен формат не само със забавен, но и с образователен ефект. От средата на май Proamsports.bg и „Пайнер” предоставят аудио, видео и снимков материал за целите на сайта.
Oсвен специализирания канал, vbox7.com и Прооптики България наскоро реализираха конкурс за озвучаване на анимационен герой в голям холивудски филм – новия анимационния хит на DreamWorks КУНГ-ФУ ПАНДА. Конкурсът се състоя в интернет на адрес vbox7.com/panda, а победителят спечели възможност да озвучи герой от филма.
Прооптики България е част от корпоративната група на Audio Visual Enterprises S.A. и официален лицензиант на Paramount Pictures, Universal Pictures и DreamWorks Animation, като разпространява филмите на тези студиа по българските екрани. Прооптики е партньор още на Warner Home Video, Universal Home Entertainment, Sony Pictures Home Entertainment и BBC, чиято продукция фирмата издава и разпространява на DVD и новия HD формат Blu-ray диск.

Коментар