Ubisoft излиза с най-новите си заглавия на гейм шоу

Ubisoft излиза с най-новите си заглавия на гейм шоу
Екшъни, шутъри и стратегии очакват фенове в Лайпциг
11/08/2006
Премиери на най-новите си видео игри ще направи компанията Ubisoft по време на изложението Games Convention в Лайпциг, което ще се състои от 23 до 27 август т.г. Сред очакваните заглавия на водещия световен издател са няколко екшъна, шутър, стратегии и адвенчър.
“Dark Messian of Might and Magic” е екшън от първо лице за PC платформа и излиза на пазара през есента на 2006 година. Стелт екшънът “Tom Clancy’s Splinter Cell Double Agent” е предназначен за платформа Xbox 360 и има възможности както за сингъл, така и за мултиплеър, и се очаква също през есента. Следващият месец пък ще се появи „Call of Juarez” – шутър за РС в стил Дивия Запад.
В жанра на стратегиите Ubisoft ще покаже две нови заглавия. “The Settlers: The Next Generation” се базира на процеса на конструиране, предназначена е за РС платформа и се очаква в началото на септември. Версията The Settlers пък е за Nintendo DS и излиза на пазара през есента.
През ноември компанията пуска екшън–адвенчъра Open Season за PlayStation 2, а към края на годината ще се появи Horsez – адвенчър с елемент на езда, за PC.
На площадката на Ubisoft в Лайпциг ще присъстват членове на международния екип за разработки на компанията. Те ще показват как се създават видео игрите и ще говорят за предстоящи проекти.
Една от атракциите за посетителите на изложението ще бъде възможността да изпробват мултиплеър версията на “Dark Messian of Might and Magic”. Иновативният крусейдър мултиплеър режим на играта ще бъде презентиран на 18 компютъра на щанда на Netzstatt Gaming League. На други 8 компютъра ще може да се играе и "Call of Juarez" в мултиплеър ржим.
„100% гейминг е нашето мото за изложението Games Convention,” казват от Ubisoft.  Гейм каталогът на компанията се отличава със силен фокус върху DVD формата от следващо поколение. Ubisoft има офиси в 21 страни, като наскоро откри развойно звено и в София. Приходите й за фискалната 2005-2006 година възлизат на 547 милиона евро.

Коментар