Combofix – чисти ефективно спайуер и адуер

Това е софтуер за напреднали потребители, системни администратори и компютърни ентусиасти

Combofix е софтуер за напреднали потребители, системни администратори и компютърни ентусиасти

Combofix е бърз и ефективен инструмент, който открива и изчиства зловредни приложения от рода на спайуер (шпионски модули) и адуер (рекламен софтуер). Програмата извършва задълбочено сканиране и генерира подробен отчет от анализа.

Това е софтуер за напреднали потребители, системни администратори и компютърни ентусиасти, които са наясно какво правят, тъй като неправилното използване на Combofix може да причини сериозни повреди на системата, вкл. да не може да се презареди.

Combofix създава резервно копие на регистъра, както и точка за възстановяване, в случай, че системата се срине в резултат на работата на приложението. Имайте предвид, че по време на сканиране/изчистване Combofix изтрива файлове от три места – Recycle Bin, Temporary Internet Files и Temp Folder, затова е препоръчително да направите бекъп, преди да пуснете програмата.

Процесът на сканиране отнема около 10 минути, ако инфекциите са малко на брой, и по-дълго време, в случай, че повече зарази са плъзнали по компютъра. Едно от предимствата на Combofix е способността й да открива обичайни комбинации от спайуер и малуер, като изчиства компютъра от тях още при първото сканиране.

Обикновено, инфекциите се изчистват автоматично. Когато Combofix не отстрани някоя заплаха, напредналите потребители могат да изследват в лог файла всеки конкретен малуер и да се опитат ръчно да го премахнат с помощта на различни помощни програми.

Даунлоуд: Combofix

Коментари по темата: „Combofix – чисти ефективно спайуер и адуер”

добавете коментар...

  1. XxXxX

    Стига, бе, кой Ви пише статиите ?

Коментар