Устойчив Samsung Xcover 550 излезе на пазара у нас

Xcover 550 е подходящ за хора с активен начин на живот, които предпочитат лесни за употреба и здрави устройства

Xcover 550 е подходящ за хора с активен начин на живот, които предпочитат лесни за употреба и здрави устройства

Виваком пусна в търговската си мрежа устойчивия телефон Samsung Xcover 550. Моделът е подходящ за хора с активен начин на живот, които предпочитат лесни за употреба и здрави устройства.

Xcover 550 разполага с хардуерна клавиатура, опростен интерфейс и 2,4-инчов дисплей. Телефонът е сертифициран по IP67 за водо- и прахо-устойчивост, което го прави решение за любителите на нестандартни приключения и дестинации или работещите във влажна и прашна среда.

Вграденото фенерче също може да се окаже от полза на потребителите в екстремни моменти. Xcover 550 разчита на двуядрен процесор и издръжлива батерия. Основната камера на телефона е 3,2 МР.

Xcover 550 се комбинира с тарифен план Net&Call XXL на Виваком за 2,90 лева на месец на изплащане при сключване на двугодишен договор. Наличен е и смарт вариант – подсиленият Samsung Galaxy Xcover 3, който се предлага от Виваком още от месец май.

Коментари по темата: „Устойчив Samsung Xcover 550 излезе на пазара у нас”

добавете коментар...

  1. fujiyama

    Шуу този телефон се предлага повече от месец на пазара и то в големи те вериги за техника.Аман от тези платени статии само заемат мястото за смислените новини.

Коментар