Показаха киоск за купуване на Wi-Fi достъп

Компанията Handlink показа киоск, който осигурява достъп до интернет през Wi-Fi след плащане с монети. Демонстрацията на новия терминал се състоя по време на изложението Computex 2008 в Тайван, съобщава digitimes.com.

Устройството включва Интернет шлюз, система за работа с монети, термален принтер и бутони за управление. Графичният потребителски интерфейс улеснява притежателите на киоска в първоначалното установяване на киоска и при задаване на опциите за плащане.

Wi-Fi машината може да се използва в кафенета, хотели, ресторанти, конгресни зали и на други места, за да осигури лесен и незабавен достъп до Интернет през безжична комуникация.

За да си купи Wi-Fi, потребителят на лаптоп или PDA е достатъчно да пусне монета в киоска и да натисне принт бутона. Устройството разпечатва билет с подробности за параметрите на акаунта и сметката. След изтичане на предплатеното време, системата спира достъпа и изтрива акаунта.

Коментари по темата: „Показаха киоск за купуване на Wi-Fi достъп”

добавете коментар...

  1. Валери

    Това устройство е много подходящо и за енергото за отчитане на електромерите, парното или водомерите и плащането на сметките по интернет с ,,комп,, или GSM особено в селата и по отдалечените места. Инкасатора минава и засича киловатите предава ги на устройството и всеки си плаща както му е най удобно. Който си дава данните за киловатите сам може спокойно енергото да му дава бонус 5-10% а изравняването на края на годината.????????

Коментар