Услуга на SanDisk помага в прехода от HDD към SSD

Услугата SSD Concierge помага на потребителите да направят ъпгрейд от HDD към SSD

Услугата SSD Concierge помага на потребителите да направят ъпгрейд от HDD към SSD

SanDisk стартира услуга SSD Concierge, която дава на потребителите на компютри инструменти за успешно обновяване на ноутбуците им с полупроводникови дискове (SSD). Услугата включва хардуер и софтуер за пренос на данни и инсталиране на нов SSD.

След като данните бъдат копирани успешно, потребителите получават възможност да проведат видео-конференция от мобилното си устройство със специалист на SanDisk, който им помага във финалните стъпки по демонтаж на съществуващите устройства и инсталиране на SSD.

Очевидно, подобна услуга е насочена към потребители на компютри със стандартни твърди дискове (HDD) като основен носител. Замяната на HDD с полупроводников диск прави лаптопа по-бърз, удължава времето за автономна работа и намалява шума.

SanDisk предлага услугата както на потребители на ноутбуци, така и на настолни компютри. Цената на SSD Concierge, достъпна от онлайн търговците Amazon и TigerDirect, е 39,99 долара.

Коментари по темата: „Услуга на SanDisk помага в прехода от HDD към SSD”

добавете коментар...

  1. Иван

    SSD = висока цена, кратък живот, трудно или почти невъзможно възстановяване на данни, повредата настъпва внезапно и непредсказуемо.

    HDD = евтини, надеждни и сигурни, лесно възстановяване на данни,

Коментар